Jaa:

20.11.2023

Zaptecin latausasemat on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin ja kohteisiin

Luotettava Zaptec tarjoaa huippuluokan latausratkaisuja, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

Zaptecin latausasemat on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin ja kohteisiin

Zaptecin latausasemat sopivat erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin, ja niiden suosio on Suomessa kasvanut tasaisesti. Mallivaihtoehdoista Zaptec Pro -latausjärjestelmä erottuu erityisesti ainutlaatuisen kuormanhallintansa ansiosta, tehden siitä erinomaisen valinnan asunto-osakeyhtiöille, parkkihalleille ja yritysten parkkipaikoille. Zaptec Go -kotilatausasema on ihanteellinen vaihtoehto omakotitaloihin, pieniin asuntoyhtiöihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Laajan asennuspartneriverkostomme kanssa olemme tiiviissä yhteistyössä toteuttaneet onnistuneita latausratkaisuja ympäri Suomea. Zaptec on valikoitunut latausratkaisuksi jo yli sadassa taloyhtiössä sekä lähes yhtä monessa yrityksessä. Omakotitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin tehtyjä asennuksia on yli 400. Yksi Zaptecin vahvuuksista on laitteiden kestävyys ja suunnittelu ääriolosuhteita varten, joka varsinkin Suomen kaltaisessa maassa korostuu. Laitteitamme on asennettu koko Suomen alueelle, aina eteläisestä Hiittisten saaristosta pohjoisen Kittilän Leville. Asennukset on suunniteltu huolellisesti jokaiseen kohteeseen ja Zaptecin latauslaitteet ovatkin osoittaneet luotettavuutensa niin arktisissa talviolosuhteissa kuin kesän auringonpaisteissakin läpi vuoden. Tähän mennessä laitteillamme on suoritettu yli 90 000 latauskertaa ja yli 1 GWh latausta, vastaten noin 5 miljoonaa ajokilometriä.

Zaptecin latausasemat ovat luotettavia, älykkäitä ja helppokäyttöisiä. Niillä on myös markkinoiden pisin viiden vuoden takuu ja jatkuvat ohjelmistopäivitykset sekä jo sisäänrakennetut tulevaisuuden ominaisuudet takaavat erittäin pitkän käyttöiän. 

Lue lisää Zaptec Pro -latausjärjestelmästä

Lue lisää Zaptec Go -kotilatausasemasta