Yritys

Miksi valita Sparkli?
  • Olemme Suomen ainoa virallinen Zaptecin maahantuoja, jolta saat täyden tuen asennukseen, portaalin käyttöönottoon, käyttökoulutukseen ja häiriötilanteisiin.
  • Tarjoamme nopean asiakaspalvelun puhelimitse, verkkolomakkeen kautta tai sähköpostitse.
  • Meillä on oma teknisen tuen tiimi, joka auttaa kaikissa latausasemiin ja latausasemajärjestelmiin liittyvissä asioissa.
  • Järjestämme koulutusta asennukseen ja järjestelmän käyttöönottoon.
  • Tarjoamme koulutusta ja tukea loppukäyttäjille järjestelmän käytössä, mukaan lukien taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät, kiinteistönhoitajat jne.
  • Tukemme kattaa myös järjestelmän käyttöönoton – tarvittaessa avaamme järjestelmän Zaptec Portaaliin asentajan tai asiakkaan puolesta.
  • Nettisivuillamme on runsaasti käyttöopastusvideoita ja ohjeita, joita päivitämme jatkuvasti.
  • Avustamme myös järjestelmien suunnittelussa, mukaan lukien kapasiteetin optimointi.
  • Autamme operaattorin käyttöönotossa ja tarvittaessa myös operaattori-integroinnissa.
  • Varmistamme nopean vikatilanteisiin reagoinnin ja sujuvat takuuvaihdot.

 

Sparkli on suomalainen sähköautojen latausasemiin keskittyvä yritys, jolla on nuoresta iästään huolimatta kokenut tiimi ammattilaisia sekä laaja joukko asennuspartnereita sekä yhteistyökumppaneita. 

Zaptec

Norjalainen sähköauton latauslaitteita valmistava pörssiyhtiö, joka on taloyhtiöihin asennettavien latausjärjestelmien markkinajohtaja Euroopassa.

Lue lisää

Haluamme keskittyä yhteen asiaan ja tehdä sen mahdollisimman hyvin. Missiomme on auttaa Suomea ja suomalaisia tekemään tulevaisuudestamme paremman siirtymällä fossiilista energiasta uusiutuvaan energiaan. Perinteisistä polttomoottorilla toimivista ajoneuvoista luopuminen on yksi merkittävimmistä tekijöistä tässä siirtymässä ja jotta perinteisistä autoista voidaan siirtyä lataushybrideihin ja täyssähköautoihin, pitää latausinfrastruktuuri saada Suomessa kuntoon. Voimme auttaa omakotiasujia, taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, parkkihalleja, kauppakeskuksia ja rakennusyhtiöitä kustannustehokkaiden latausjärjestelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Emme tee tätä yksin vaan olemme saaneet matkalle mukaan vahvoja partnereita. 

Laitteistopartneriksemme olemme valinneet Norjalaisen Zaptec AS yhtiön, jolla on mielestämme markkinoiden paras latausjärjestelmäosaaminen sekä markkinoiden parhaat latausasemat. Zaptec on keskittynyt pelkästään latausasemiin jo vuosikausia ja heillä on Norjassa yli 50 prosentin markkinaosuus taloyhtiöiden latausasemissa. Zaptec antaa laadukkaille tuotteilleen viiden vuoden takuun, joka on markkinoiden kattavin. Laitteet on kehitetty ja testattu Pohjoismaiden äärimmäisissä olosuhteissa ja niiden teknisenä alustana toimii aina ajan tasalla oleva ohjelmisto. Zaptec valmistaa tuotteensa Norjassa ja sähköautojen myynnin räjähdysmäiseen kasvuun on reagoitu kasvattamalla tuotantokapasiteettia jo satoihin tuhansiin laitteisiin vuositasolla, mikä takaa luotettavan toimitusketjun myös Suomen markkinoille.

Asennuspartnereiksi olemme valinneet Suomen kokeneimpia ammattilaisia ympäri maata. Laajennamme jatkuvasti verkostoamme tarjotaksemme laitteitamme mahdollisimman kattavasti koko maahan. Sen lisäksi olemme tehneet tiivistä yhteistyötä laskutusoperaattoreiden kanssa, jotta Zaptecin laitteet on saatu integroitua Suomen suosituimpiin palveluihin. Tällä hetkellä laskutusoperointi toimii mm. eParkingin, EasyParkin, Moovyn sekä Montan palveluissa.

Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, palveluhenkisyys ja eettisesti kestävä toiminta. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman suuren lisäarvon tekemästämme työstä ja olisivat vielä vuosienkin päästä tyytyväisiä toimittamiimme latausjärjestelmäratkaisuihin.