Yritys

Sparkli on suomalainen sähköautojen latausasemiin keskittyvä yritys, jolla on nuoresta iästään huolimatta kokenut tiimi ammattilaisia ja löytyypä taustajoukoista myös sähköasennuksia jo yli 65 vuotta menestyksellä tehnyt Saipu Oy. 

Zaptec

Norjalainen sähköauton latauslaitteita valmistava pörssiyhtiö, joka on taloyhtiöihin asennettavien latausjärjestelmien markkinajohtaja Euroopassa.

Lue lisää

Haluamme keskittyä yhteen asiaan ja tehdä sen mahdollisimman hyvin. Missiomme on auttaa Suomea ja suomalaisia tekemään tulevaisuudestamme paremman siirtymällä fossiilista energiasta uusiutuvaan energiaan. Perinteisistä polttomoottorilla toimivista ajoneuvoista luopuminen on yksi merkittävimmistä tekijöistä tässä siirtymässä ja jotta perinteisistä autoista voidaan siirtyä lataushybrideihin ja täyssähköautoihin, pitää latausinfrastruktuuri saada Suomessa kuntoon. Voimme auttaa omakotiasujia, taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, parkkihalleja, kauppakeskuksia ja rakennusyhtiöitä kustannustehokkaiden latausjärjestemähankkeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Emme tee tätä yksin vaan olemme saaneet matkalle mukaan vahvoja partnereita. 

Laitteistopartneriksemme olemme valinneet Norjalaisen Zaptec AS yhtiön, jolla on mielestämme markkinoiden paras latausjärjestelmäosaaminen sekä markkinoiden parhaat latausasemat. Zaptec on keskittynyt pelkästään latausasemiin jo vuosikausia ja heillä on Norjassa noin 50 prosentin markkinaosuus taloyhtiöiden latausasemissa. Zaptec antaa premium-laatuisille tuotteilleen viiden vuoden takuun, joka on markkinoiden kattavin.  Laitteet on kehitetty ja testattu Pohjoismaiden äärimmäisissä olosuhteissa ja niiden teknisenä alustana toimii aina ajan tasalla oleva ohjelmisto. Zaptec valmistaa tuotteensa Norjassa ja sähköautojen myynnin räjähdysmäiseen kasvuun on reagoitu kasvattamalla tuotantokapasiteettia jo satoihin tuhansiin laitteisiin vuositasolla, mikä takaa luotettavan toimitusketjun myös Suomen markkinoille.

Saipu Oy

Saipu Oy on yksi Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä ja sillä on talotekniikkaurakoinnin asiantuntemusta jo kymmenien vuosien ajalta.

Lue lisää

Asennuspartneriksemme olemme valinneet Saipu Oy:n, jolla on kattava verkosto asennuspalveluita ympäri eteläisen Suomen. Olemme lisäksi laajentamassa asennuspartneriverkostoamme tarjotaksemme palveluitamme mahdollisimman kattavasti koko maahan. 

Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, palveluhenkisyys ja eettisesti kestävä toiminta. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman suuren lisäarvon tekemästämme työstä ja olisivat vielä vuosienkin päästä tyytyväisiä toimittamiimme latausjärjestelmäratkaisuihin.  
 

Yhteistyössä