Yritys

Miksi valita Sparkli?
 • Olemme Suomen ainoa virallinen Zaptecin maahantuoja, jolta saat täyden tuen asennukseen, portaalin käyttöönottoon, käyttökoulutukseen ja häiriötilanteisiin.
 • Olemme Suomen ainoa virallinen Wayblerin maahantuoja ja Wayblerin järjestelmäpalveluiden edustaja. Vastaamme Wayblerin järjestelmäpalveluiden käyttötuesta Suomessa, ja meiltä saat täyden tuen asennukseen, hallintajärjestelmän käyttöönottoon, käyttökoulutukseen ja häiriötilanteisiin.
 • Maahantuomme Enegicin kuormanhallintajärjestelmiä ja tarjoamme täyden tuen niiden asennukseen esimerkiksi Zaptecin latausasemien ja latausasemajärjestelmien yhteydessä.
 • Tarjoamme nopean asiakaspalvelun puhelimitse, verkkolomakkeen kautta tai sähköpostitse.
 • Meillä on oma teknisen tuen tiimi, joka auttaa kaikissa latausasemiin ja latausasemajärjestelmiin liittyvissä asioissa.
 • Järjestämme koulutusta asennukseen ja järjestelmän käyttöönottoon.
 • Tarjoamme koulutusta ja tukea loppukäyttäjille järjestelmän käytössä, mukaan lukien taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät, kiinteistönhoitajat jne.
 • Tukemme kattaa myös järjestelmän käyttöönoton. Tarvittaessa avaamme järjestelmän Zaptec Portaaliin, Enegicin kuormanhallintaportaaliin tai Wayblerin hallintajärjestelmään asentajan tai asiakkaan puolesta. Lisäksi annamme järjestelmien käyttökoulutuksen loppuasiakkaille.
 • Nettisivuillamme on runsaasti käyttöopastusvideoita ja ohjeita, joita päivitämme jatkuvasti.
 • Avustamme myös järjestelmien suunnittelussa, mukaan lukien kapasiteetin optimointi.
 • Autamme operaattorin käyttöönotossa ja tarvittaessa myös operaattori-integroinnissa.
 • Varmistamme nopean vikatilanteisiin reagoinnin ja sujuvat takuuvaihdot.

Sparkli on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2021. Olemme erikoistuneet sähköautojen latausasemiin ja latausasemajärjestelmiin. Olemme auttaneet satoja taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä ja parkkihalleja löytämään ratkaisut latausasematarpeisiinsa. Lisäksi olemme toimittaneet latausasemia satoihin omakotitaloihin kumppaniemme kautta. Kokeneen tiimimme ja laajan yhteistyöverkostomme avulla olemme vakuuttuneita, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ja älykkäimmät ratkaisut heidän latausasemahaasteisiinsa.

Keskitymme yhteen asiaan ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman hyvin. Missiomme on auttaa Suomea ja suomalaisia siirtymään fossiilisista energiamuodoista uusiutuvaan energiaan. Perinteisistä polttomoottoriautoista luopuminen on keskeinen tekijä tässä siirtymässä, ja haluamme varmistaa, että Suomessa on riittävä latausinfrastruktuuri lataushybridien ja täyssähköautojen tarpeisiin. Autamme omakotiasujia, taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, parkkihalleja, kauppakeskuksia ja rakennusyhtiöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan kustannustehokkaita latausjärjestelmiä. Tämä ei ole vain meidän yksin tekemämme työ, vaan olemme saaneet matkalle mukaan vahvoja partnereita.

Analysoimme jatkuvasti nopeasti kehittyvää latausasemamarkkinaa ja olemme valikoineet mielestämme parhaimmat, turvallisimmat ja laadukkaimmat latauslaitteistot ja -järjestelmät valikoimaamme. Tällä hetkellä valikoimassamme ovat norjalaisen Zaptecin sekä ruotsalaisten Wayblerin ja Perific Technologiesin (Enegic) tuotteet ja palvelut. Markkinoiden kehittyessä tulemme laajentamaan laitteistopartnereidemme määrää, mutta emme koskaan tingi tiukoista laatu- ja turvallisuusvaatimuksistamme.

Asennuspartnereiksemme olemme valinneet Suomen kokeneimpia ammattilaisia ympäri maata. Laajennamme jatkuvasti verkostoamme tarjotaksemme edustamiamme laitteita mahdollisimman kattavasti koko maahan. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä laskutusoperaattoreiden kanssa integroidaksemme edustamamme laitteet Suomen suosituimpiin palveluihin. Teemme tiivistä laskutusoperaatioyhteistyötä muun muassa eParkingin, EasyParkin, Moovyn ja Montan kanssa.

Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, palveluhenkisyys ja eettisesti kestävä toiminta. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman suuren lisäarvon ja varmistamaan, että he ovat tyytyväisiä toimittamiimme latausjärjestelmäratkaisuihin vielä vuosienkin päästä.

Zaptec

Norjalainen sähköauton latauslaitteita valmistava pörssiyhtiö, joka on taloyhtiöihin asennettavien latausjärjestelmien markkinajohtaja Euroopassa.

Lue lisää

 

Waybler

Ruotsalainen sähköautojen latausasemia ja latausjärjestelmiä tarjoava yhtiö, jolla on vahva markkina-asema Ruotsin markkinoilla innovatiivisen ChargeHub-järjestelmänsä ansiosta.

Lue lisää

 

Perific Technologies (Enegic)

Ruotsalainen sähköautojen latausasemien kuormanhallintajärjestelmiin erikoistunut yhtiö, jonka dynaaminen kuormanhallintajärjestelmä Enegic on yksi Pohjoismaiden suosituimmista.

Lue lisää

 

amina

Norjalainen sähköautojen latauslaitteita valmistava yritys, jolla on vahva fokus kestävässä kehityksessä kaikessa toiminnassaan (mm. markkinoiden ensimmäinen ympäristöselosteen omaava latausasema).

Lue lisää