Markkinoiden toimivin sähköautojen latausratkaisu taloyhtiöille ja yrityksille

Me Sparklilla haluamme tehdä kaikkemme, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman pienellä vaivalla päivitettyä kotinsa, taloyhtiönsä tai yrityksensä sähköautojen latausinfrastruktuurin, joka kattaa myös tulevaisuuden tarpeet, on tasapuolinen kaikille käyttäjille ja on helposti laajennettavissa. Tarjoamme ainoana Suomessa Euroopan johtavan sähköautojen latauslaitteiden valmistajan Zaptec AS:n latausjärjestelmiä. 

Zaptec on keskittynyt maksimissaan 22kW latausjärjestelmäratkaisuihin. Esimerkiksi Euroopan johtavassa sähköautoilumaassa Norjassa Zaptecin latausratkaisulla on taloyhtiöissä noin 50 prosentin markkinaosuus. Zaptecin latausasemat on tehty kestämään kovaa käyttöä Pohjoismaiden karuissa oloissa ja yhtiö myöntää latausasemilleen markkinoiden pisimmän viiden vuoden takuun.

Kohteen kartoitus ja suunnitelmat

Tukihakemukset ja Tilaus

Avaimet käteen -asennus

Lataus ja laskutus

Hallinta ja skaalaus

Lue lisää taloyhtiöiden palveluista

Zaptecin älykkäät latausasemat nyt saatavilla myös Suomeen

Sparkli tarjoaa ainoana yrityksenä Suomessa Euroopan johtavan sähköautojen latauslaitteiden valmistajan Zaptecin latausasemia. Zaptec on keskittynyt jo lähes 5 vuoden ajan pelkästään sähköautojen latausjärjestelmien kehittämiseen ja valmistamiseen ja tänä päivänä yhtiöllä onkin Euroopan johtava asema 22kW:n latausasemissa.

Zaptec Pro

Zaptec Pro on premium-luokan latausasema, jonka edut tulevat parhaiten esiin useamman latausaseman järjestelmissä, joissa laitteen edistykselliset latauskuorman tasausominaisuudet pääsevät loistamaan. 

Latausaseman latausteho on jopa 22kW kolmivaiheisessa latauksessa.

Lue lisää Zaptec Prosta 

Zaptec Go

Uusi lataushybridi tai sähköauto vaatii kaverikseen hyvän latausaseman, joka on tarpeeksi tehokas ja nopea sekä turvallinen ja jota on helppo käyttää. 

Laite on markkinoiden pienimpiä kotikäyttöön suunniteltuja latausasemia, jonka teho riittää lataushybrideistä täyssähköautoihin. 80% pienempi ja kevyempi kuin vastaavat laitteet markkinoilla. Valittavanasi on 6 eri väriä ja helppo avaimet käteen -asennus.

Lue lisää Zaptec Gosta

Yhteistyössä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa