Miksi valita Sparkli?
 • Olemme Suomen ainoa virallinen Zaptecin maahantuoja, jolta saat täyden tuen asennukseen, portaalin käyttöönottoon, käyttökoulutukseen ja häiriötilanteisiin.
 • Olemme Suomen ainoa virallinen Wayblerin maahantuoja ja Wayblerin järjestelmäpalveluiden edustaja. Vastaamme Wayblerin järjestelmäpalveluiden käyttötuesta Suomessa, ja meiltä saat täyden tuen asennukseen, hallintajärjestelmän käyttöönottoon, käyttökoulutukseen ja häiriötilanteisiin.
 • Maahantuomme Enegicin kuormanhallintajärjestelmiä ja tarjoamme täyden tuen niiden asennukseen esimerkiksi Zaptecin latausasemien ja latausasemajärjestelmien yhteydessä.
 • Tarjoamme nopean asiakaspalvelun puhelimitse, verkkolomakkeen kautta tai sähköpostitse.
 • Meillä on oma teknisen tuen tiimi, joka auttaa kaikissa latausasemiin ja latausasemajärjestelmiin liittyvissä asioissa.
 • Järjestämme koulutusta asennukseen ja järjestelmän käyttöönottoon.
 • Tarjoamme koulutusta ja tukea loppukäyttäjille järjestelmän käytössä, mukaan lukien taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät, kiinteistönhoitajat jne.
 • Tukemme kattaa myös järjestelmän käyttöönoton. Tarvittaessa avaamme järjestelmän Zaptec Portaaliin, Enegicin kuormanhallintaportaaliin tai Wayblerin hallintajärjestelmään asentajan tai asiakkaan puolesta. Lisäksi annamme järjestelmien käyttökoulutuksen loppuasiakkaille.
 • Nettisivuillamme on runsaasti käyttöopastusvideoita ja ohjeita, joita päivitämme jatkuvasti.
 • Avustamme myös järjestelmien suunnittelussa, mukaan lukien kapasiteetin optimointi.
 • Autamme operaattorin käyttöönotossa ja tarvittaessa myös operaattori-integroinnissa.
 • Varmistamme nopean vikatilanteisiin reagoinnin ja sujuvat takuuvaihdot.

Älykkäät latausasemat taloyhtiöille ja kotitalouksille

Zaptec Pro

Zaptec Pro on Norjan ykkösbrändi taloyhtiöiden latausjärjestelmissä. Ainutlaatuisen kuormanhallinnan ja lukuisien edistyneiden ominaisuuksien ansiosta taloyhtiön lataushankkeen kokonaiskustannuksissa voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Lue lisää Zaptec Prosta 

Waybler Dynamic

Waybler Dynamic on ruotsalainen kahdella type 2 -liittimellä varustettu älykäs latausasema. Yhdellä latausasemalla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti 22 kW:n teholla. Edistynyt taustajärjestelmä tarjoaa monipuolisia ratkaisuja niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Sparkli maahantuo ja edustaa Wayblerin latausasemia ja palveluita yksinoikeudella Suomessa.

Lue lisää Waybler Dynamicista 

Zaptec Go

Zaptec Go on markkinoiden pienimpiä kotikäyttöön suunniteltuja latausasemia, jonka 22 kW latausteho riittää lataushybrideistä täyssähköautoihin. Monipuolisten ominaisuuksien lisäksi laitteessa on Eco Mode -toiminto, jonka avulla voit säästää sähkökuluissa.

Lue lisää Zaptec Gosta

amina S

amina S on pieni, moderni ja tyylikäs kotilatausasema, joka on suunniteltu alusta asti yhdistettäväksi tarpeen mukaan joko suoraan älykodin omiin järjestelmiin tai erilaisten palvelutarjoajien järjestelmiin. Kiertotalous ja ympäristöystävällisyys ovat olleet myös tärkeässä roolissa tuotteen suunnittelussa, ja amina S onkin ensimmäinen ympäristöselosteen omaava kotilatausasema, joka painaa vain yhden kilon ja jossa on kiinteä latauskaapeli.

Lue lisää amina S -latausasemasta

Yhteistyössä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa