Operaattorit

Zaptecin laitteet voidaan liittää myös laskutusoperaattorien palveluihin

Operaattorin avulla laskuttaminen taloyhtiössä hoituu helposti

Zaptecin latausjärjestelmien mukana tulee aina ilmainen pilvipalvelu, jonka avulla taloyhtiö/isännöitsijä voi luoda raportteja sähkönkulutuksesta autopaikoittain sekä käyttäjäkohtaisesti ja laskuttaa näin asukkaita käytön mukaisesti. Usein halutaan kuitenkin käyttää laskutusoperaattoria laskutuksen helpottamiseksi ja yksinkertaistamiseksi. Zaptecin latausasemat tukevat OCPP-protokollaa (cloud-to-cloud), Webhooksia sekä Zaptec APIa integraatioiden mahdollistamiseksi. Suomessa olemme tiiviissä yhteistyössä integroineet Zaptecin latausjärjestelmän jo useiden laskutusoperaattorien kanssa (mm. Parking, EasyPark, Moovy ja Monta).

EasyPark

EasyPark palvelu kattaa kadunvarsipysäköinnin 100 prosenttisesti Suomessa. Palvelu tarjoaa myös sähköauton latauksen laskutuksen hallinnointia niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Lue lisää EasyParkista

eParking

eParking on pysäköintialueiden sähköistämisessä edelläkävijä Suomessa, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus pysäköinnin kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Taloyhtiöiden sekä yritysten latauksen hallinta onnistuu monipuolisella palvelulla.

Lue lisää eParkingista

Monta

Monta on Tanskassa perustettu kansainvälinen operaattori, joka on keskittynyt monipuoliseen ohjelmistoalustaan, joka mahdollistaa lataamisen hallinnan niin yksityishenkilöille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Lue lisää Montasta

Kiinnostuitko eri laskutusoperaattori vaihtoehdoista tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä