Yritykset

Zaptec Pro latausjärjestelmä on yrityksille kustannustehokas ratkaisu.

Zaptec Pro -latausjärjestelmä

Zaptec Pro -latausasemajärjestelmä on täydellinen ratkaisu kaiken kokoisten yritysten latausasematarpeille. Zaptec Pro -järjestelmän AC-latausasemat lataavat sähköautoja jopa 22kW teholla. Zaptec Pro -järjestelmä on markkinoiden skaalautuvin ja joustavin ratkaisu asteittain kasvavaan latausasematarpeeseen. Järjestelmää hallintaan pilvipalvelun kautta, mikä takaa helpon laajennettavuuden, joustavat käyttövaihtoehdot ja pitkän käyttöiän.

Norjalaista laatua olevilla latausasemilla on markkinoiden pisin viiden vuoden takuu, asemissa on jo nyt valmius tulevaisuuden lisäpalveluille ja laitteen turvallisuus on ollut suunnittelun keskiössä. Laitteessa on kaikki tarvittava integroituna (mm. ilmainen 4G, WiFi, Mid-sertifioitu sähkömittari) ja käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti pilvipalvelun kautta.

 

Helppo skaalautuvuus

Järjestelmä on suunniteltu alusta asti mahdollisimman skaalautuvaksi latausasematarpeiden kasvaessa vaiheittain. Järjestelmää hallitaan pilvipalvelun kautta, jolloin uusien latausasemien lisääminen sujuu helposti eikä infrainvestointeja tarvitse kasvattaa erikseen jokaisen laajennuksen yhteydessä. Dynaaminen kuormanhallinnan ja vaiheiden tasauksen optimointi sujuu yhtä sujuvasti niin viiden, kymmenien tai satojen asemien järjestelmässä.

Vaivaton ja joustava hallinta

Zaptec Pro -järjestelmän hallinta on tehty helpoksi pilvipalvelun kautta. Tarvittaessa latausasemat voidaan lukita ja vain tunnistautuneet käyttäjät (esimerkiksi työntekijät) pääsevät lataamaan ja lataustapahtumien seuranta ja raportointi on myös helppoa pilvipalvelun kautta. Yrityksen asiakaspaikoille voidaan antaa ilmainen latausmahdollisuus yrityksen ollessa auki ja pitää asemat suljettuina muina aikoina. Järjestelmän hallinta ja käytön laskutus voidaan myös ulkoistaa operaattorille eikä asemia ole lukitty fyysisesti vain tietylle operaattorille vaan tarvittaessa yritys voi kilpailuttaa ja vaihtaa operaattorin joustavasti.

Säästä investoinneissa

Zaptec Pro -järjestelmässä on ainoana maailmassa patentoitu dynaaminen vaihetasapainotus. Latausjärjestelmä pystyy optimoimaan vapaan kapasiteetin maksimaalisen käytön kaikissa tilanteissa, kun järjestelmään ei synny vinokuormaa missään latausolosuhteissa. Vapaan kapasiteetin maksimaalinen käyttö tarkoittaa yritykselle säästöjä infrainvestoinneissa ja sähköliittymämaksuissa ja latauksessa olevat autot latautuvat aina mahdollisimman nopeasti. Zaptec Pro -järjestelmässä ei ole piilokuluja eikä kuukausimaksuja. 4G-yhteys, pilvipalvelu ja dynaaminen kuormanhallinta ovat ilmaisia koko järjestelmän käyttöiän ajan.

Järjestelmän pitkä elinkaari

Zaptec Pro -järjestelmä on suunniteltu todella pitkäaikäiseksi käytössä, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä investoinnin koko elinkaaren ajalta. Latausasemilla on markkinoiden pisin 5 vuoden takuu ja malleja on vain kaksi erilaista, jolloin järjestelmän laajennettavuus onnistuu vielä vuosienkin päästä ensimmäisestä investoinnista. Latausasemissa on jo nyt valmius tulevaisuuden palveluihin, kuten Plug & Charge ja State of Charge (ISO 15118 -standardi). Zaptec Pro -latausasemat on tehty kestämään (mm. IP-54 -luokitus) ja latausasema on TüV- ja CE- turvatestattu ja hyväksytty.

Asiakaspalvelu on aina lähellä

Me Sparklilla olemme erikoistuneet Zaptec Pro -latausasemajärjestelmiin ja olemme valmiita auttamaan sujuvasti ja nopeasti oli sitten kyseessä käyttökoulutus, järjestelmälaajennuksen käyttöönotto, takuuhuolto tai mikä tahansa ongelma järjestelmän, latausasemien tai pilvipalvelun kanssa. Kun valitset Zaptec Pro -järjestelmän, voit luottaa siihen, että sekä työntekijöiden että asiakkaiden lataustarpeet hoituvat ongelmitta ja sujuvasti.

Kiinnostuitko yritysten latausratkaisuista?

Ota meihin yhteyttä