Jaa:

17.04.2024

Sparkli allekirjoitti kumppanuussopimuksen Wayblerin kanssa

Sparkli on allekirjoittanut uuden strategisen kumppanuussopimuksen Wayblerin kanssa, joka on Ruotsin innovatiivisten sähköautojen latausratkaisujen markkinajohtaja.

Sparkli allekirjoitti kumppanuussopimuksen Wayblerin kanssa

Sopimuksen myötä Sparkli saa yksinoikeuden myydä Wayblerin latausasemia Suomessa. Kumppanuus mahdollistaa Sparklille kokonaisvaltaisen latausratkaisun tarjoamisen, joka on optimoitu yritysten, kiinteistöjen ja asumisen tarpeisiin Suomen markkinoilla.

"Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme yhteistyön Wayblerin kanssa", sanoo Marko Heino, Sparklin toimitusjohtaja. "Tarjoamalla Wayblerin edistyksellisiä latausratkaisuja Suomen markkinoilla, vahvistamme tarjontaamme yritys- ja kiinteistösektoreille ja edistämme sähköautojen käyttöönottoa Suomessa. Näemme suuren potentiaalin tarjota asiakkaillemme älykkäitä ja kestäviä latausratkaisuja."

Waybler on kehittänyt optimoituja latausratkaisuja B2B-markkinoille vuodesta 2015 lähtien ja on jo aktiivinen useilla Euroopan markkinoilla Ruotsin lisäksi. Yrityksellä on patentoitu kuormanhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa suuren mittakaavan lataamisen pienellä kapasiteetilla, tehden sähköautojen lataamisesta kestävää ja kustannustehokasta. Sekä laitteisto että ohjelmisto on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa.

Sparkli on yksi Suomen suurimmista erikoisjälleenmyyjistä, joka keskittyy vain sähköautojen latausratkaisuihin. Yritys on tarjonnut huippumoderneja älykkäitä sähköautojen latausratkaisuja vuodesta 2021. Tavoitteena on tarjota korkealaatuisia ja turvallisia latausratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita säästämään rahaa sekä alkuperäisissä infrastruktuuri-investoinneissa että koko latausratkaisun elinkaaren ajan.

"Tämä sopimus on merkittävä virstanpylväs Wayblerille ja suuri askel eteenpäin Euroopan laajentumisstrategiassamme", sanoo Kurt Högnelid, Wayblerin toimitusjohtaja. "Kumppanuuden myötä Sparklin kanssa saamme mahdollisuuden tarjota innovatiivisia ratkaisujamme nopeasti kasvavalle sähköautojen markkinalle Suomessa ja siten jatkaa yritysten ja yhteisöjen kestävän lataamisen edistämistä."

Lue lisää Waybler Dynamic -latausasemasta