Töihin Sparklille?

Olemme nopeasti laajentuva kasvuyhtiö, joka toimii ajankohtaisella ja nopeasti kehittyvillä sähköautojen latausinfrastruktuurimarkkinoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja kestäviä ratkaisuja kaikkiin sähköautojen lataustsrpeisiin. Olemme valinneet tuotteiksemme Zaptec AS:n latausjärjestelmät, joiden uskomme olevan markkinoiden kilpailukykyisimmät premium-laitteet. Tuotteissa ei ole tingitty turvallisuudesta ja ne on suunniteltu kestämään vuosikausien käyttöä pohjoisen olosuhteissa. Zaptecin latauslaitteiden ohjelmistot ovat jo nyt suunniteltu tulevaisuuden ratkaisuja varten ja ne päivittyvät automaattisesti ajantasaiseen versioon ja ovat valmiudessa parannuksille tulevaisuudessakin. 

Jos koet olevasi hyvä yrittäjähenkinen tiimipelaaja, joka ymmärtää hyvän asiakaskokemuksen merkityksen palvelubisneksessä ja jos sähköautot ovat intohimosi, voit olla juuri sopiva lisä tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Sparkli Oy – Tekninen tuki (vakinainen) sähköautojen latausasemajärjestelmien asiakaspalveluun (B2B ja B2C)

Kiinnostaako sinua työskennellä toimialalla, joka on mukana hiilineutraalin maailman mahdollistamisessa ja joka kasvaa erittäin kovaa vauhtia lähivuodet? Sparkli Oy on nopeasti kasvava start-up, joka maahantuo, markkinoi ja myy norjalaisen Zaptec AS:n sähköautojen latausasemajärjestelmiä. Latausasemat ovat teknisesti markkinoiden edistyksellisimpiä. Järjestelmien kuormanhallinta – ja vaiheidentasausjärjestelmä on ainutlaatuinen ja sen ansiosta vanhemmatkin kiinteistöt pystyvät hankkimaan 22kWh:n teholla toimivan latausasemajärjestelmän kustannustehokkaasti ilman kalliita investointeja sähköpääkeskusten, kaapelointien ja sähköliittymien päivittämiseen. Zaptecin latausasemia on myyty jo yli 150 000 kappaletta ympäri Euroopan ja esimerkiksi Norjassa yhtiön markkinaosuus latausasemajärjestelmissä on noin 50%. 

Haemme nyt sähköautotoimialasta kiinnostunutta oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää teknisen tuen ammattilaista. Työn kuvaan kuuluu asiakkaiden teknisen tuen tarpeisiin vastaamista, latausasemajärjestelmien asennus- ja käyttökoulutusta sekä teknisen tuen materiaalien kehitystyötä (mm. käyttöoppaat ja käyttökoulutusvideot). Mieluiten sinulla olisi jo muutaman vuoden kokemus teknisen tuen työtehtävistä sähköalalla. Työtehtävään sopiva koulutuspohja on esimerkiksi sähkö- ja automaatioalan perus- tai amk-tutkinto ja kokemus sähköautojen latausasemista lasketaan eduksi. Tarjoamme kattavan koulutuksen ja tuen työhön, jossa pääset itsenäisesti ratkomaan asiakkaidemme vaihtelevia teknisen tuen tarpeita. Menestyksekäs onnistuminen työssä vaatii myös sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä työskentelemme tiiviissä yhteistyössä norjalaisen Zaptecin kanssa. Zaptecin latausasemajärjestelmiä hallitaan pilvipalvelun kautta, joten sujuvat tietojenkäsittelytaidot ovat myös tarpeen työssä. Sparklin oman organisaation lisäksi työskentelet yhteistyössä asennuspartnereidemme kanssa. Asiakaskuntamme on laaja: mm. sähköurakoitsijat, taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt, yritykset sekä myös kuluttaja-asiakkaat. Työskentely onnistuu joustavasti Konalan toimistomme lisäksi myös osittain etänä. On myös mahdollista aloittaa tehtävä osa-aikaisena. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomen sisällä, vaikka työn selkeä pääpaino onkin pääkaupunkiseudulla. 

Toivomme vapaamuotoista työhakemusta sisältäen palkkatoiveesi ja CV:tä sähköpostitse osoitteeseen rekry@sparkli.fi 30.12.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoa työtehtävästä antaa Sparkli Oy:n toimitusjohtaja Marko Heino  puh. 040 158 9551.