Töihin Sparklille?

Olemme nopeasti laajentuva kasvuyhtiö, joka toimii ajankohtaisella ja nopeasti kehittyvillä sähköautojen latausinfrastruktuurimarkkinoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja kestäviä ratkaisuja kaikkiin sähköautojen lataustsrpeisiin. Olemme valinneet tuotteiksemme Zaptec AS:n latausjärjestelmät, joiden uskomme olevan markkinoiden kilpailukykyisimmät premium-laitteet. Tuotteissa ei ole tingitty turvallisuudesta ja ne on suunniteltu kestämään vuosikausien käyttöä pohjoisen olosuhteissa. Zaptecin latauslaitteiden ohjelmistot ovat jo nyt suunniteltu tulevaisuuden ratkaisuja varten ja ne päivittyvät automaattisesti ajantasaiseen versioon ja ovat valmiudessa parannuksille tulevaisuudessakin. 

Jos koet olevasi hyvä yrittäjähenkinen tiimipelaaja, joka ymmärtää hyvän asiakaskokemuksen merkityksen palvelubisneksessä ja jos sähköautot ovat intohimosi, voit olla juuri sopiva lisä tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Sparkli Oy – Key Account Manager (vakinainen) sähköautojen latausasemajärjestelmien myyntiin

Kiinnostaako sinua työskennellä toimialalla, joka on mukana hiilineutraalin maailman mahdollistamisessa ja joka kasvaa erittäin kovaa vauhtia lähivuodet? Sparkli Oy on nuori start-up, joka maahantuo, markkinoi ja myy norjalaisen Zaptec AS:n sähköautojen latausasemajärjestelmiä. Latausasemat ovat markkinoiden edistyksellisimpiä. Järjestelmien kuormanhallinta – ja vaiheidentasausjärjestelmä on ainutlaatuinen ja sen ansiosta vanhemmatkin kiinteistöt pystyvät hankkimaan 22kWh:n teholla toimivan latausasemajärjestelmän kustannustehokkaasti ilman kalliita investointeja sähköpääkeskusten, kaapelointien ja sähköliittymien päivittämiseen. Zaptecin latausasemia on myyty jo lähes 100 000 kappaletta ympäri Euroopan ja esimerkiksi Norjassa yhtiön markkinaosuus latausasemajärjestelmissä on noin 50%. 

Haemme nyt sähköautotoimialasta kiinnostunutta oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää Key Account Manageria kasvattamaan myyntiämme ja viemään latausasemahankkeita onnistuneesti maaliin. Mieluiten sinulla olisi jo muutaman vuoden menestyksellinen kokemus myyntityöstä (B2B ja B2C) ja kaupallisen tai teknisen alan koulutus. Tarjoamme kattavan koulutuksen ja tuen työhön, joka vaatii kuitenkin oma-aloitteisuutta ja kykyä hakea ratkaisut asiakkaiden latausasematarpeisiin itsenäisesti. Menestyksekäs onnistuminen työssä vaatii myös sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä työskentelemme tiiviissä yhteistyössä norjalaisen Zaptecin kanssa. Sparklin oman organisaation lisäksi työskentelet yhteistyössä asennuspartnereidemme kanssa. Asiakaskuntamme on laaja: mm. sähköurakoitsijat, taloyhtiöt, liikekiinteistöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yritykset sekä myös kuluttaja-asiakkaat. Pohjapalkan lisäksi tarjoamme hyvän myyntiprovision. Työskentely onnistuu joustavasti Konalan toimistomme lisäksi myös osittain etänä. On myös mahdollista aloittaa tehtävä osa-aikaisena. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomen sisällä, vaikka myyntityön pääpaino onkin pääkaupunkiseudulla. 

Toivomme vapaamuotoista työhakemusta sisältäen palkkatoiveesi ja CV:tä sähköpostitse osoitteeseen rekry@sparkli.fi 15.10.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoa työtehtävästä antaa Juuso Kenkkilä torstaina 7.10.2021 klo 10-12 puh. 045 7833 4616.