Jaa:

22.05.2024

Sparkli aloittaa yhteistyön norjalaisen aminan kanssa

Sparkli on aloittanut uuden strategisen kumppanuuden norjalaisen aminan kanssa.

Sparkli aloittaa yhteistyön norjalaisen aminan kanssa

amina on norjalainen latausasemavalmistaja, jonka perustajiin kuuluu joukko erittäin kokeneita alan konkareita. Lisäksi yhtiöllä on vahva sijoittajajoukko taustatukena, mukaan lukien Norjan valtion ilmastoinvestointiyhtiö Nysnø.

aminan latausasemaratkaisut täydentävät erinomaisesti Sparklin tuotevalikoimaa. aminan lähtökohtana on rakentaa yksinkertaisia mutta innovatiivisia latausasemia, jotka integroidaan tarpeen mukaan joko suoraan älykodin omiin järjestelmiin tai erilaisten palvelutarjoajien järjestelmiin. Kiertotalous ja ympäristöystävällisyys ovat olleet myös tärkeässä roolissa tuotteiden suunnittelussa, ja amina S onkin ensimmäinen ympäristöselosteen omaava kotilatausasema, joka painaa vain 1 kg ja jossa on ultrakevyt latauskaapeli. Myös Sparkli haluaa olla vahvasti mukana tukemassa kestävää kehitystä ja kiertotaloutta, ja yhteistyö aminan kanssa vahvistaa tätä missiotamme.

Sparklin toimitusjohtaja Marko Heino kommentoi yhteistyötä seuraavasti: ”aminan latausasemaratkaisut ovat aidosti erilaisia muusta tarjonnasta markkinalla ja uskomme, että amina S voi olla ideaalinen ratkaisu asiakkaillemme, jotka hakevat laadukasta, turvallista ja ympäristöystävällistä latausasemaa integroitavaksi heille parhaiten sopivaan älykotijärjestelmään. amina rakentaa latausasematuotteitaan vahvojen kumppanuuksien varaan, jolloin järjestelmästä saadaan räätälöityä joustavasti jokaiselle parhaiten sopiva ratkaisu.”

”Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä Sparklin kanssa”, sanoo Mikko Salo, aminan Suomen maajohtaja. ”Yhdistämällä aminan innovatiiviset ja ympäristön kannalta kestävät latausratkaisut Sparklin vahvaan markkina-asemaan ja asiantuntemukseen, voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun sähköauton lataukseen. Tämä kumppanuus on askel eteenpäin kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta.”

amina S ja Enegic – ideaalinen ratkaisu pienille taloyhtiöille ja rivitaloihin

amina S -latausasema on ideaalinen 14 kW:n (saatavilla myös 22 kW -versio) latausasemaratkaisu pienille taloyhtiöille ja rivitaloyhtiöille yhdessä Enegic-kuormanhallintajärjestelmän kanssa. Dynaaminen kuormanhallinta pitää huolen siitä, että sähköautoa ladattaessa asuntojen sähkönkulutus ei kuormita sulakkeita liikaa. Jokainen asukas vastaa itse omasta lataussähkönkulutuksestaan ja voi valita halutessaan järjestelmän, jonka kautta ohjaa ja seuraa lataustapahtumia. Lisäksi lataus voidaan ohjata tapahtumaan silloin, kun sähkön hinta on edullisimmillaan. Tulossa olevien järjestelmäpäivitysten myötä amina S pystyy jatkossa hyödyntämään asunnon omien aurinkopaneeleiden sähköä latauksessa.

Ole yhteydessä (p. 050 4201 788 / Oskari Järviaho) ja kerromme mielellämme lisää amina S -latausaseman ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista esimerkiksi taloyhtiöissä tai rivitaloissa.

Lue lisää amina S -latausasemasta