Jaa:

22.04.2022

Zaptec Go -latausasema voittoon Norjan Autoliiton suuressa testissä

Zaptec Go -latausasema saavutti huippupisteet kaikissa arvostelukategorioissa ja otti voiton kotiin!

Zaptec Go -latausasema voittoon Norjan Autoliiton suuressa testissä

Norjan Autoliitto (NAF) testasi kymmenen eri kotilataukseen tarkoitettua latausasemaa. Laitteet valittiin eri valmistajilta hinnan, suosion ja ominaisuuksien perusteella. Testissä huomioitiin laitteiden turvallisuus, asentaminen, käyttäjäystävällisyys sekä muotoilu. Zaptec Go sai korkeat pisteet kaikissa kategorioissa ja voitti testin selkeästi.

Zaptec oli testin ainoa valmistaja, joka täytti testaajien kaikki turvallisuuskriteerit. Näin Zaptec Go oli testin turvallisin latausasema. Lisäksi Zaptec Go sai kiitosta kompaktista muotoilustaan. Kaunis ja pieni latausasema sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet älykkääseen lataamiseen. Helppo asentaminen on otettu huomioon pieniä yksityiskohtia myöden kuten sisäänrakennettu vesivaaka osoittaa. 

Zaptec Go -latausaseman voitto Norjan Autoliiton testissä on erittäin hieno saavutus. Norja on maailman ykkösmaa autoilun sähköistymisessä, joten siellä markkina on kokeneempi ja vaativampi kuin muualla maailmassa. Kotitaloudet ovat jo pääsääntöisesti siirtyneet 11-22kW tehon latausasemiin. Tässä teholuokassa Zaptec Go on testin mukaan paras.

Lue lisää Zaptec Go -latausasemasta >>
Alkuperäinen testiartikkeli Norjan Autoliiton sivuilla >>