Jaa:

15.06.2022

Marko Heino Sparklin toimitusjohtajaksi

Sparklin hallitus on päättänyt nimittää Marko Heinon yhtiön toimitusjohtajaksi. Marko Heino on yksi yhtiön perustajaosakkaista ja hänen päävastuullaan on ollut myynnin johtaminen yhtiön alkutaipaleella.

Marko Heino Sparklin toimitusjohtajaksi

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Marko ottaa vastuulleen toimitusjohtajan tehtävät tilanteessa, jossa Sparklin liiketoiminta on kasvamassa erittäin kovaa vauhtia ja yritys on siirtymässä startup vaiheesta organisaation kasvattamisvaiheeseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaan latausasemaratkaisun loistavalla asiakaspalvelulla ja uskomme vahvasti, että Markon kokemus kasvuorganisaatioiden johtamisesta on juuri sitä mitä yritys tarvitsee tässä tilanteessa. Markolla on vuosien kokemus vaativista johtotehtävistä ja hän toiminut aikaisemmin mm. Hartelan toimitusjohtajana. Hän on myös ollut toimitusjohtajana rakentamassa ruotsalaisen rakennusyhtiö JM:n Suomen organisaatiota kasvumarkkinoilla”, kommentoi Sparklin hallituksen puheenjohtaja Juuso Kenkkilä. 

”On todella mielenkiintoista olla mukana sähköisen liikkumisen murroksessa ja siirtymässä vihreisiin energiaratkaisuihin. Me haluamme tässä muutoksessa tarjota älykkäimpiä latausratkaisuja ja parasta palvelua asiakkaillemme”, kommentoi Sparklin tuore toimitusjohtaja Marko Heino. 

Viimeaikainen fossiilisen energian hinnannousu on kiihdyttänyt entisestään kiinnostusta lataushybridi- ja täyssähköautoja kohtaan Suomessa. Sparkli tarjoaa asiakkailleen norjalaisen Zaptec yhtiön markkinoiden älykkäimmät, turvallisimmat ja pitkäikäisimmät latausjärjestelmäratkaisut. Zaptecin latausjärjestelmät pystyvät hyödyntämään taloyhtiön tai parkkihallin vapaan kapasiteetin muita järjestelmiä tehokkaammin ainutlaatuisen dynaamisen vaiheiden tasauksen ansiosta. Zaptecin latausjärjestelmä ei sisällä piilokuluja vaan kuormanhallinta sekä reaaliaikainen seuranta tapahtuu ilmaisen pilvipalvelun kautta. Latausasemien 4G-yhteydet ovat myös täysin ilmaisia. Latausasemien turvallinen käyttö on Zaptecilla kaiken keskiössä ja laitteet ovatkin TüV:n testaamat ja hyväksymät. Laadukkaat Norjassa valmistetut latausasemat ovat myös valmiita tulevaisuuden palveluita varten (mm. ladattavan auton automaattinen tunnistautuminen järjestelmälle) ja parhaimmillaan taloyhtiö voi pärjätä jopa 15-20 vuotta samalla Zaptecin järjestelmällä ohjelmiston päivittyessä automaattisesti pilvipalvelun kautta.