Jaa:

07.04.2022

EasyPark ja Sparkli yhteistyöhön

Suomen suosituimpiin ja kattavimpiin pysäköintisovelluksiin kuuluva EasyPark sekä Sparkli ovat aloittaneet yhteistyön.

EasyPark ja Sparkli yhteistyöhön

Maaliskuussa valmistui Zaptec Portaalin ja EasyPark -sovelluksen välinen integrointityö Suomessa.  Jatkossa EasyParkia on mahdollista käyttää sähköauton latauksen maksamiseen Zaptecin latausasemien kanssa. Ensimmäiset Easypark -sovelluksen kanssa toimivat latausasemat ovat jo asennettuna ja käytössä pääkaupunkiseudulla.

”Mobiilipysäköinnin edelläkävijän sekä markkinoiden kehittyneimmän latausjärjestelmän välinen yhteistyö oli looginen askel meille ja se mahdollistaa meidän asiakkaillemme järkevän ja toimivan ratkaisun laskutukseen sekä maksamiseen”, Sparklin hallituksen puheenjohtaja Juuso Kenkkilä sanoo.

Yhteistyö avaa merkittäviä mahdollisuuksia sekä julkiseen lataukseen että taloyhtiöiden ja yritysten latausratkaisuihin. EasyPark kattaa Suomessa kadunvarsipysäköinnin 100 prosenttisesti ja se on myös käytössä sadoilla yksityisillä parkkipaikoilla. Autokannan sähköistymisen myötä latausasemien kysyntä tulee kasvamaan merkittävästi myös näillä pysäköintipaikoilla. Yhteistyön johdosta Zaptecin latausasemat ovat nyt erittäin hyvä vaihtoehto yleisten parkkipaikkojen latausratkaisuksi. 

Tämän lisäksi EasyPark tarjoaa avaimet käteen -periaatteella laskutuspalvelun kiinteistön omistajille. Taloyhtiöt ja yritykset voivat ottaa laskutuspalvelun käyttöön ilmaiseksi ja ulkoistaa laskutuksen EasyParkille. Operointi pysyy kuitenkin täysin kiinteistön omistajien hallinnassa. Etenkin taloyhtiössä on usein tarvetta ulkoistetulle laskutuspalvelulle, jotta jokainen asukas maksaa vain oman sähköauton latauksesta syntyvistä kustannuksista. 

“Integraatio Zaptecin kanssa tuo EasyParkin käyttäjille jälleen uusia latausmahdollisuuksia”, kertoo EasyParkin maajohtaja Aleksi Kolehmainen. “Sähköautojen määrä on hurjassa kasvussa ja haluamme olla mukana tarjoamassa mahdollisimman helpon latauskokemuksen. EasyPark-sovellushan on jo valmiiksi monien autoilijoiden taskussa ja sillä lataaminen on yhtä helppoa kuin pysäköintikin.”

EasyParkilla voit suunnitella ja varata pysäköintisi miljoonissa parkkiruuduissa ympäri Euroopan. Suomessa palvelu kattaa kadunvarsipysäköinnin 100 prosenttisesti sekä useita satoja yksityisiä parkkialueita. Tutustu EasyParkiin tarkemmin >>