Jaa:

20.12.2021

Delta Auto valitsi Zaptec Pro -järjestelmän Oulun ja Lahden myymälöihinsä

Autokannan sähköistymisen myötä myös autokauppojen täytyy ratkaista lataustarveongelmat. Järkevällä valinnalla investointi voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti.

Delta Auto valitsi Zaptec Pro -järjestelmän Oulun ja Lahden myymälöihinsä

Delta Auto on valinnut Zaptec Pro -järjestelmän sähköautojen latausratkaisuksi Oulun ja Lahden myymälöihinsä. Zaptec Pro -järjestelmä on markkinoiden ainoa 22kW latausasemaratkaisu, jossa järjestelmä pystyy tekemään vaiheiden tasauksen dynaamisesti perinteisen dynaamisen kuormanhallinnan lisäksi. Autoliikkeissä sähköautojen ja lataushybridien lataustarpeet vaihtelevat huomattavasti ja Zaptec Pro -järjestelmän avulla saadaan rajallisesta vapaasta kapasiteetista puristettua kaikki mahdollinen teho latausasemille ja parhaimmillaan saavutetaan merkittävät kulusäästöt latausinfrastruktuuri- ja sähköliittymäinvestoinneissa.

Laadukkaat sähköautot ansaitsevat tietysti laadukkaat latausasemat ja Zaptec Pro -latausasemat ovat testattu Norjan karuissa sääolosuhteissa ja niille myönnetään 5 vuoden laitetakuu. Tämän lisäksi järjestelmän latausasemat päivittyvät automaattisesti Zaptecin pilvipalvelun kautta, mikä parantaa järjestelmän toimivuutta ja lisäominaisuuksia vielä takuuajan jälkeenkin ja tekee investoinnista todella pitkäikäisen. Zaptec Pro -latausasemissa on jo nyt mm. valmius tulevaisuuden käyttöä helpottaviin palveluihin kuten Plug & Charge ja State-of-Charge, jolloin ladattava auto tunnistautuu järjestelmälle automaattisesti ja kertoo lataustarpeensa, mikä parantaa järjestelmän toimivuutta entisestään.

Delta Auton sivuille »