Alkukartoitus

Jokainen taloyhtiö on erilainen ja jokaisen taloyhtiön tarve latauspaikoille ja -valmiuksille on erilainen. Huolellisesti tehty alkukartoitus varmistaa taloyhtiölle sopivimman ja kustannustehoikkaimman ratkaisun löytymisen, sillä hyvän alkukartoituksen pohjalta taloyhtiön on helppo kerätä vertailukelpoisia urakkatarjouksia. Jos alkukartoitus on liian epämääräinen, myös urakkatarjoukset voivat olla hyvin erilaisia ja epäselviä tulkita, mikä vaikeuttaa huomattavasti parhaimman ratkaisun valintaa.

Alkukartoituksessa pitää selvittää vähintään seuraavat asiat:

  • Sähköliittymän tekniset tiedot (pääsulakkeiden koko, kaikkien mittareiden sulakekoot) ja tuntitehon vaihtelut vähintään yhden vuoden ajalta 
  • Pysäköintialueen ja/tai autohallin pohjapiirros, pysäköintiruudut ja sähköpääkeskuksen sijainti 
  • Sähköpääkeskuksen kytkentä ja kalustuspiirustukset
  • Valokuvia pysäköintialueesta ja/tai parkkihallista ja sähköpääkeskuksesta

Alkukartoitus ei ole sama asia, kuin urakkatarjous, vaan vasta alkukartoituksen tiedoilla pystytään pyytämään mahdollisimman tarkoin määritelty tarjous latausinfrastruktuurin päivittämisestä ja latausasemien asentamisesta. 

Meillä Sparklilla ymmärretään hyvän alkukartoituksen merkitys ja työ tehdään aina huolella. Jos Sparkli valitaan toteuttamaan koko latausinfraprojekti emme veloita alkukartoituksesta mitään tai hyvitämme sen hinnan koko urakkatarjouksen hinnasta.

Alkukartoitus- ja tarjous- sekä lisätietopyynnöt voit lähettää osoitteeseen info@sparkli.fi

Alkukartoituksen hinta on 350€ (alv 0%).

Kiinnostuitko alkukartoituksesta tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä