Waybler Dynamic - kahden auton latausasema

Kahdella pistorasialla varustettu älykäs latausasema, joka soveltuu taloyhtiöille ja yrityksille.

Waybler Dynamic on älykäs ruotsalainen latausasema, joka on varustettu kahdella type 2 -liittimellä. Yhdellä latausasemalla voidaan ladata kahta autoa samanaikaisesti 22 kW:n teholla. Latausjärjestelmän taustalla toimii älykäs kuormanhallinta, joka pystyy dynaamisesti optimoimaan myös vaihetasapainotusta. Edistynyt taustajärjestelmä tarjoaa monipuolisia ratkaisuja niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin, ja siihen voidaan yhdistää myös muiden valmistajien OCPP:ta tukevia laitteita. Sparkli maahantuo ja edustaa Wayblerin latausasemia ja palveluita yksinoikeudella Suomessa.

Waybler Dynamic -latausasema
 • 2 x 22 kW pistorasiat type 2 -liittimellä
 • Ruotsissa suunniteltu ja valmistettu
 • Älykäs kuormanhallinta dynaamisella vaiheoptimoinnilla
 • Viranomaisten turvatestaama
 • Sisäänrakennettu vikavirtasuoja (A-tyyppi 30 mA + DC 6mA)
 • Sertifoitu näytöllinen MID-mittari
 • Täysi OCPP 1.6 tuki (2.0.1 tulossa)
 • Älykäs, kehittyvä ja monipuolinen taustajärjestelmä erilaisiin ratkaisuihin
 • Laajennettavuus tarpeiden mukaan, esim. 4G-yhteys ja RFID-tunnistus
 • Kustannustehokas asennus ketjutettavissa 16 mm2 kaapelilla - yhdellä asennuksella kaksi parkkiruutua
 • 3 vuoden takuu (laajennettavissa 5 vuoteen)

 

Lataa Waybler -esite 

 

Kiinnostuitko Waybler Dynamicista tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä

 

Älykäs ja tehokas kuormanhallinta

Waybler Dynamic -latausaseman taustalla toimii älykäs ja tehokas kuormanhallinta pilvipalveluna. Perinteisen tehonhallinnan lisäksi Wayblerin kuormanhallinta optimoi dynaamisesti kolmivaihevirran vaiheiden käyttöä estäen vinokuormatilanteet. Tämän lisäksi taustalla toimiva kehittynyt latausalgoritmi päättelee optimaalisen tavan jakaa tehoa eri ajoneuvoille. Näiden ominaisuuksien ansiosta samalla latauskapasiteetilla voidaan ladata jopa kuusinkertainen määrä ajoneuvoja perinteiseen järjestelmään verrattuna.

Waybler on hakenut patenttia omalle kehittyneelle kuormanhallintajärjestelmälleen.

Monipuoliset järjestelmäpalvelut  eri tarpeisiin

Wayblerin ratkaisu noudattaa 360°-periaatetta, tarjoten kaikki palvelut joko yhdessä tai erikseen tarpeiden mukaisesti. 360°-palvelu koostuu seuraavista osista, jotka toimivat myös itsenäisesti:

 • Waybler Dynamic -latausasemat
 • Pilvipohjainen latauksen hallintajärjestelmä (ChargeHub)
 • Pilvipohjainen käytönhallinta (AdminCenter)
 • Loppukäyttäjän sovellus

Pysäköintialueen täydellinen hallinta

Wayblerin taustajärjestelmien avulla pysäköintialuetta voidaan hallita monipuolisesti ja joustavasti. Samalla parkkipaikalla voi olla esimerkiksi lukittuja asemia, kaikille yhteisessä käytössä olevia asemia ja useiden eri maksupalveluoperaattoreiden asemia. Eri paikoilla ja käyttäjillä voidaan määrittää omat lataushinnat. Raportointi ja laskutus tapahtuvat automaattisesti Wayblerin operaattoripalvelun kautta, ja maksut veloitetaan suoraan käyttäjien tililtä ilman erillisiä laskuja.

Järjestelmä mukautuu aina muuttuvien tarpeiden mukaan, ja jokaiseen kohteeseen voidaan räätälöidä optimaalinen ratkaisu.

Waybler sopii täydellisesti liikekiinteistöille

 

Sähköautojen latausmahdollisuuksien tarjoaminen liikekiinteistön vuokralaisille ja heidän asiakkailleen ei ole pelkkä kustannus, vaan palvelu, joka nostaa kiinteistön haluttavuutta ja arvoa sekä mahdollistaa uusia tulovirtoja kiinteistön omistajalle.

 • Sähköautojen määrä kasvaa nopeiten työsuhdeautoissa. Latausmahdollisuuksien tarjoaminen työpaikalla vastaa kasvavaan tarpeeseen, joka voi jatkossa olla yksi tärkeimmistä syistä valita juuri tietty kiinteistö vuokrakohteeksi.
 • Latausmahdollisuuden tarjoaminen voi myös mahdollistaa korkeamman vuokran perimisen autopaikoista, mikä kasvattaa liikekiinteistön vuokratuloja.
 • Latausmahdollisuuden tarjoaminen vahvistaa liikekiinteistön ESG-imagoa, mikä on tulevaisuudessa yhä tärkeämpää yritysten kasvattaessa vastuullisuusarvojen painoa liiketoiminnassaan.
 • Wayblerin latausasemajärjestelmä on markkinoiden monipuolisin ja joustavin. Olemassa oleva kapasiteetti riittää useimmissa tapauksissa, eikä kalliita lisäinvestointeja latausinfrastruktuuriin tarvita. Parkkipaikka voidaan myös jakaa joustavasti niin, että osa latauspaikoista on yleisessä käytössä ja osa on rajattu esimerkiksi vain tietyn vuokralaisen käyttöön. Järjestelmää voidaan aina muokata tarpeiden muuttuessa.
 • Wayblerin latausasemajärjestelmä mahdollistaa useiden maksupalveluoperaattoreiden käytön samoissa latauspisteissä, jolloin loppukäyttäjän on helppo itse valita haluamansa operaattori.
 • Laskutusjärjestelmä pyörii helposti ja saumattomasti Wayblerin pilvipalvelun kautta eikä sido resursseja kiinteistön omistajalta.

Wayblerin joustava latausjärjestelmä taloyhtiöille

 

Joustava ja kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöille, jotka haluavat säästää käyttökuluissa ja etsivät helppokäyttöistä avaimet käteen -ratkaisua. Järjestelmä on muokattavissa joustavasti pienistä suuriin taloyhtiöihin ja esimerkiksi vuokrataloyhtiöihin.

 • Kehittynyt kuormanhallinta-, vaihetasapainotus- ja latausoptimointijärjestelmä on jopa kuusi kertaa tehokkaampi kuin perinteiset ratkaisut. Olemassa oleva kapasiteetti riittää usein koko taloyhtiön parkkipaikan lataustarpeisiin ilman kalliita lisäinvestointeja. 
 • Asennus on suunniteltu mahdollisimman kustannustehokkaaksi; esimerkiksi yksi latausasema kattaa kaksi parkkiruutua, sarjaankytkentä helpottaa ja nopeuttaa asennusta eikä raskaita kaivuutöitä tarvita asennuksen yhteydessä.
 • Automatisoidut hallintatyökalut latausasemajärjestelmän hallintaan tarjoavat mahdollisuuden käyttää Wayblerin omaa tai kolmansien osapuolien maksupalveluita, jolloin latauskustannukset jaetaan automaattisesti käytön mukaan. Wayblerin järjestelmässä taloyhtiö maksaa vain aktiivisista latausasemista tai -pistokkeista, mikä auttaa säästämään kokonaiskustannuksissa.
 • Kolmen vuoden takuu on laajennettavissa viiteen vuoteen. Järjestelmä päivittyy automaattisesti pilvipalvelun kautta, mikä tekee siitä erittäin pitkäikäisen ja huolettoman käyttää vuosikausia.

Tekniset tiedot

Waybler Dynamic on vaihtovirralla toimiva seinään tai tolppaan asennettava latausasema, joka on suunniteltu ja valmistettu kansainvälisten sähköautojen latausjärjestelmien standardien mukaan (IEC 61851-1 ja EN 62196-2) ja tukee lataustapa 3:lla (mode 3) tapahtuvaa lataamista.

Mitat ja paino Korkeus 450mm, leveys 375mm, syvyys 175mm
Paino 11,6kg
Sähköverkko TN Verkko 230 V / 400 V
Sähköliitäntä max. 16 mm2 ketjutettavissa
Latausteho ja -virta 1,4-22 kW
6-32A
Latauspistoke Standardi: EC 62196-2 Type 2 Female
Vikavirtasuoja Sisäänrakennettu vikavirtasuoja (A-tyyppi 30 mA + DC 6mA)
Sisäänrakennettu sähkömittari MID-sertifioitu näytöllinen mittari
Yhteydet Wi-Fi, Ethernet ja 4G LTE (lisävaruste)
Tunnistautuminen Applikaatio ja RFID (lisävaruste)
Standardit ja tyyppihyväksynnät CE hyväksyntä, joka kattaa seuraavat direktiivit: Radio Equipment Directive 2014/53/EU, ROHS Directive 2011/65/EU, IEC 61851-1 :2017, IEC 61851-21:2021 ja IEC 61439-7:2020 (AEVCS)
Käyttölämpötilat Minimilämpötila -30°C
Maksimilämpötila +50°C
Suojaus IP54-luokitus. Suojattu sisä- ja ulkokäytössä (mm. vesiroiskeet)
IK10-impaktisuojaluokitus. Suojaa osumalta, joka vastaa 5 kg esineen pudotusta 40 cm korkeudesta
Integraatiostandardit OCPP 1.6 (2.0.1 tulossa)
Muuta Modbus (lisävaruste)

 

Wayblerin omat sivut