amina S kotilatausasema

Pieni ja moderni kotilatausasema, joka muokkautuu jokaiseen käyttötarpeeseen.

amina S on pieni, moderni ja tyylikäs 14 kW:n kotilatausasema, joka on suunniteltu alusta asti yhdistettäväksi tarpeen mukaan joko suoraan älykodin omiin järjestelmiin tai erilaisten palvelutarjoajien järjestelmiin. Kiertotalous ja ympäristöystävällisyys ovat olleet myös tärkeässä roolissa tuotteen suunnittelussa, ja amina S onkin ensimmäinen ympäristöselosteen omaava kotilatauslaite, joka painaa vain yhden kilon ja jossa on ultrakevyt latauskaapeli. amina S sähköauton latausasema sopii jokaiseen kotiin.

amina S -latausasemien käyttäjät voivat hyödyntää Enegic kuormanhallinnan kanssa Solar Charging -ominaisuutta, joka mahdollistaa sähköautojen lataamisen aurinkoenergialla silloin, kun ylimääräistä aurinkoenergiaa on saatavilla. Tämä ominaisuus käynnistää latauksen automaattisesti, kun aurinkopaneelit tuottavat riittävästi energiaa sekä talon että auton tarpeisiin, vähentäen ostetun sähkön määrää. Pilvisinä päivinä latausta täydennetään verkosta ostetulla sähköllä. Järjestelmä vaatii, että aurinkopaneelit tuottavat vähintään 8A per vaihe ylimääräistä sähköä talon kulutuksen lisäksi.

amina S latausasema
 • Pieni ja moderni Norjassa suunniteltu ja valmistettu kotilatausasema
 • Ultrakevyt 6 m kiinteä latauskaapeli*
 • 5 vuoden takuu
 • Latausteho max 14 kW (saatavilla myös 22 kW -versio)
 • Paino vain 1 kg
 • Aurinkosähkön hyödyntäminen Enegicin dynaamisen kuormanhallinnan avulla
 • Bluetooth ja Zigbee -tuki järjestelmäintegrointiin
 • Ympäristöselosteen omaava – markkinoiden ensimmäinen kotilatauslaite, jolla on oma EPD (Environmental Product Declaration)
 • Ympäröivän valon tunnistin (säätää LED-valon kirkkautta)
 • Optimoitu ahtaisiin tiloihin – vain 89 mm syvä
 • Nopea asennus

* jopa 35 % kevyempi kuin perinteiset latauskaapelit

 

Lataa amina S -esite 

Tilaa amina S verkkokaupasta

 

amina S ja Enegic – ideaalinen ratkaisu pienille taloyhtiöille ja rivitaloihin

amina S -latausasema on ideaalinen 14 kW:n latausasemaratkaisu pienille taloyhtiöille ja rivitaloyhtiöille yhdessä Enegic kuormanhallinnan kanssa. Dynaaminen kuormanhallinta pitää huolen siitä, että sähköautoa ja hybridiautoa ladattaessa asuntojen sähkönkulutus ei kuormita sulakkeita liikaa. Jokainen asukas vastaa itse omasta lataussähkönkulutuksestaan ja voi valita halutessaan järjestelmän, jonka kautta ohjaa ja seuraa lataustapahtumia. Lisäksi lataus voidaan ohjata tapahtumaan silloin, kun sähkön hinta on edullisimmillaan. amina S pystyy myös hyödyntämään asunnon omien aurinkopaneeleiden sähköä latauksessa.

Liitä saumattomasti omaan älykotijärjestelmääsi tai älykkääseen lataussovellukseen

amina S on suunniteltu alusta asti toimimaan mahdollisimman saumattomasti osana älykotijärjestelmää tai älykästä lataussovellusta. Liitettävien järjestelmien ja sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti ja jo nyt voit liittää amina S:n osaksi seuraavia järjestelmiä: Enegic, Home Assistant, Homey Pro, Jedlix, Gridio ja TrueEnergy. Aminan oma tuotetukisivusto ja "Älykkään latauksen opas" auttavat yhdistämään amina S -latausaseman haluamaasi järjestelmään. 

Älykäs lataus auttaa säästämään latauksen kustannuksissa, kun voit ajoittaa auton latauksen ajankohtiin, jolloin sähkön hinta on edullisimmillaan. Tulossa olevan ominaisuuden myötä amina S pystyy jatkossa hyödyntämään latauksessa myös omien aurinkopaneeleiden tuottamaa sähköä.

Suunnittelu ja valmistus ottaa huomioon kestävän kehityksen

amina on norjalainen sähköautojen latausasemiin keskittyvä yritys, jonka taustajoukoista ja rahoittajista löytyy sijoittajia (mm. Norjan valtion ilmastoinvestointiyhtiö Nysnø), jotka haluavat olla muokkaamassa maailmaa ympäristöystävällisemmäksi. Siksi aminan tuotteissa kestävä kehitys on nostettu tärkeään rooliin kaikessa toiminnassa.

Latausasemat on suunniteltu ja toteutettu seuraavien tuoteperiaatteiden mukaisesti:

 • Suunnittelu ja integraatio: Suunnittele kiinnostavia sähköautojen latausratkaisuja, jotka voidaan integroida saumattomasti osaksi mitä tahansa yksityistä tai julkista energiaekosysteemiä – nyt ja myös tulevaisuudessa.
 • Turvallisuus ja säädösten mukaisuus: Suunnittele sähköautojen latausratkaisuja, jotka lataavat nopeasti ja turvallisesti ja käyttävät korkealuokkaisia komponentteja ja teknologiaa, jotka täyttävät kaikki turvallisuussäädökset ja standardit.
 • Tuotanto ja kestävä kehitys: Valmista latausasemat kestävän kehityksen periaatteita noudattaen mahdollisimman energiatehokkaasti ja optimoi jatkuvasti materiaalien käyttöä jätteiden vähentämiseksi.

Tuoteperiaatteiden toteutuminen näkyykin pienissä yksityiskohdissa amina S -latausasemissa. Esimerkiksi pieni koko ja kevyt rakenne auttavat säästämään materiaaleissa. Latausaseman kiinteä kaapeli on jopa 35 prosenttia kevyempi kuin perinteiset latauskaapelit. Aseman lataushävikki on markkinoiden johtava, alle 0,05 % latauksen aikana, mikä takaa tehokkaan energiankäytön.
 

Kiinnostuitko amina S -latausasemasta tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä

 

Tekniset tiedot

Yksityiskohdat ja mitat
Mitat Korkeus 264 mm
Leveys 112 mm
Syvyys 89 mm
Paino 1 kg ilman kaapelia
2,4 kg (20 A:n kaapeli)
3,4 kg (32 A:n kaapeli)
Väri Musta
Latauskaapeli Mukana kiinteä kaapeli (20A/32A)
Tyypin 2 pistoke
6 m pituus
Materiaali Polykarbonaatti
Pinta Matta
Virta ja liitettävyys
Viestintäliitäntä Zigbee
Bluetooth
Latausteho 20A versio 3-vaiheinen lähtö: 3,7 - 13,8 kW
1-vaiheinen lähtö: 1,4 - 4,6 kW
Latausteho 32A versio 3-vaiheinen lähtö: 3,7 - 22,0 kW
1-vaiheinen lähtö: 1,4 - 7,4 kW
Integroitu RCD RDC-DD (6mA DC)
Sähköinen luokitus Luokan I laitteet
Ylijänniteluokka III (4 kV)
Energian mittaus Integroitu energiamittari, jonka tarkkuus on +/- 3 %
Standardit ja hyväksynnät
Standardit ja hyväksynnät

RED 2014/53/EU
EN IEC 62311:2020
EN IEC 61851-1:2019
EN 62196-1:2014
EN 62196-2:2012 +A11:2013+A12:2014
IEC 62955:2018 *
EN IEC 61851-21-2:2021
EN 301 489-1 v2.2.3.
EN 301 489-17 v3.2.4.
EN 300 328 v2.2.2
RoHS 2011/65/EU
EN IEC 63000:2018

* Lue lisää vaatimustenmukaisuudesta aminan sivuilta

Asennus
Tuotelaatikon sisältö Takalevy
Latausyksikkö
Etukansi
Latauskaapeli (20 A/32 A)
Asennussarja
Asennukseen vaadittava TX20 ruuvimeisseli
Katkaisija
Ulkoinen RCD tyyppi A

Valmistajan sivut