Rakennuttajat

Älykäs sähköautojen lataus tuottaa kiinteistöille lisäarvoa. Rakennuttajan kannattaa ottaa jo suunnitteluvaiheessa kattavasti huomioon tarpeet sähköautojen latausjärjestelmään liittyen. Kiinteistön sähköjärjestelmä on hyvä suunnitella huomioiden tulevaisuuden täyssähköautoilun vaatimat tarpeet. 

Latausjärjestemissä on eroja lataustehojen, ominaisuuksien ja sähköjärjestelmien vaatimien investointien suhteen. Sparklin toimittamien Zaptec Pro laitteiden patentoitu dynaaminen kuormanhallinta ja vaiheentasaus takaa, että sähköjärjestelmän kulut pysyvät kohtuullisina ja siitä saa aina maksimaalisen kapasiteetin käyttöön.

Tulevaisuuden laajennustarpeiden huomiointiin on hyvä kiinnittää huomiota jo alkuvaiheessa. Mikäli kiinteistön sähköjärjestelmää suunniteltaessa otetaan jo alusta alkaen huomioon sähköautojen latauspisteiden toteuttaminen kaikille autopaikoille, voidaan kiinteistön liittymäkaapeli, sähkökeskukset ja muu tarvittava sähköinfra mitoittaa jo valmiiksi kestämään tulevaisuuden kasvava sähkönkulutus. Sähköliittymän kokoa on näin helppo myöhemmin kasvattaa lataustarpeen kasvaessa ja laitteita lisättäessä. 

Kiinnostuitko yritysten latausratkaisuista?

Ota meihin yhteyttä