Uuden asennuksen lisääminen Zaptec Portaaliin

Tärkeää tietoa

Kaikki kuormituksen ja vaiheen tasapainotus tapahtuu Zaptec Portaalissa tai ZapCloudissa, mikä tarkoittaa, että on tärkeää varmistaa, että ZapCloud-asennuksesi heijastaa fyysisen asennuksesi piirejä sekä yhdistää Zaptecin latausasemat Internetiin.

Jos asennusta ei konfiguroida oikein portaalissa, seurauksena voi olla: sulakkeen laukeaminen, varoitusviestit, lataushäiriöt ja muut odottamattomat latauskäyttäytymiset.

Lisää asennus

Onko yrityksesi uusi yhteistyökumppani?
Ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai Zaptecin tukeen.

1. Kirjaudu sisään käyttäjäprofiilillasi osoitteessa https://portal.zaptec.com .
  2. Valitse Installations-välilehti
  3. Valitse Add Installation
  4. Anna asennuksen nimi
  5. Anna asennuksen fyysisen sijainnin osoite
  6. Valitse kategoria
  7. Valitse maa
  8. Valitse asennustyyppi
  9. Aseta oikea sähköverkon tyyppi
  10. Aseta latausjärjestelmän sulake (A)
  11. Paina Add

Lisää piirejä

1. Valitse Circuits- välilehti
  2. Syötä piirin nimi
  3. Syötä sulake arvo [A]

Voit pienentää arvoa [A] välttääksesi ylävirran ylivirtasuojakatkaisijan täyden kuormituksen
  4. Paina Save

Valinnaiset vaiheet:

Muokkaa piiriä:
valitse piiri ja paina edit

Kytke piiri pois päältä:
valitse piiri ja paina delete

Huomaa, että piirin deaktivointi poistamatta ensin aktiivisia latausasemia "lukitsee" sarjanumerot, kunnes Zaptec-tuki poistaa ne manuaalisesti.

Lisää latausasemia

1. Valitse oikea piiri
  2. Valitse Add ("+"-symboli)
  3. Syötä latausaseman sarjanumero
  4. Nimeä latausasema. Suosittelemme käyttämään parkkipaikkanumeroita, asuntonumeroita tai vastaavia tunnistettavia nimeämiskäytäntöjä.
  5. Paina Add

Näytä tai piilota käytöstä poistetut latauspisteet ja/tai -asemat:

1. Valitse Show deactivated charge points vasemmassa alakulmassa
  2. Poistettu latauspiste ja/tai -asemat ovat nyt näkyvissä

Mitä eroa on owner, user and service pääsyn välillä?

User

• User lupa laturiin tai asennukseen mahdollistaa lataamisen, kun vaaditaan todennus
  • Ei anna yleiskuvaa asennuksesta/latausasemasta
  • Käyttäjät voivat nähdä kaikkien tilille rekisteröityjen istuntojen lataus historian
  • Zaptec Portaali tarjoaa yleiskatsauksen siitä, mille asennus-/latausasemille käyttäjärooli on määritetty

Owner

Latausasema

• Tarvitaan pääsyn hallintaan, tilan seurantaan ja käyttäjätietojen katseluun.
  • Zaptec-laturin owner luvalla voit tarkastella laturin koko lataushistoriaa
  • Lisää ominaisuuksia saatavilla Zaptec Portaalissa ja -sovelluksessa

Asennus

• Myönnetään käyttäjille, jotka on asetettu hallitsemaan tiloja ja toimimaan yhteyspisteenä asentajan kanssa
  • Katso koko asennuksen maksuhistoria
  • Luo laskutusraportteja, joiden avulla voit jakaa lataukseen liittyvät kulut
  • Hallinnoi käyttöoikeuksia
  • Aseta todennus
  • Päivitä laiteohjelmisto
  • Tilaa varoitussähköpostit
  • Rooli ei salli sinun muuttaa järjestelmien tai latausasemien teknisiä asetuksia

Service

• Vaaditaan, jotta asentaja voi seurata järjestelmien/latausasemien teknisiä asetuksia
  • Luo uusia asennuksia
  • Lisää uusia latureita
  • Ota käyttöön virranhallintatoiminnot
  • Hallitse asennusten ja laturien teknisiä asetuksia
  • Palvelulupa on rajoitettu valtuutetuille asentajille ja huoltokumppaneille