Jaa:

23.05.2023

Zaptec Go - Pohjoismaiden suosituin älykäs kotilatausasema nyt kesäkampanjahintaan 899 €

Zaptec Go -latausasemassa yhdistyvät laatu, turvallisuus, käytännöllisyys, älyominaisuudet ja palkittu muotoilu.

Zaptec Go - Pohjoismaiden suosituin älykäs kotilatausasema nyt kesäkampanjahintaan 899 €

Zaptec Go -latausasema on testivoittaja sekä Norjassa että Ruotsissa. Se oli ainoa kotilatausasema, joka täytti kaikki turvallisuuskriteerit Norjan Autoliiton (NAF) suuressa latausasematestissä.

Zaptec Go -asema soveltuu kaikkien lataushybridien ja täyssähköautojen lataamiseen. Lataaminen on jopa 10 kertaa nopeampaa kuin perinteinen lataus sähköpistokkeesta. Latausasemalla on markkinoiden pisin viiden vuoden takuu. Sen turvallisuusominaisuudet on testattu ulkopuolisten tahojen (TÜV SÜD, NAF ja Elsäkerhetsvärket) toimesta.

Zaptec Go -asemassa on monia älyominaisuuksia, jotka helpottavat sen käyttöä. Se mahdollistaa esimerkiksi sähkön edullisimpaan hintaan lataamisen laitteen Eco Mode -toiminnolla. Latausaseman hallinta tapahtuu Zaptecin ilmaisen pilvipalvelun kautta, ja sieltä saa myös raportit latauksista esimerkiksi työsuhdeautoa varten. Asemassa on sisäänrakennettu ilmainen 4G-yhteys, ja sen voi liittää pilvipalveluun myös sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla.

Ostaessasi Zaptec Go -latausaseman Sparklin verkkokaupasta tai virallisen asennuspartnerin kautta, saat aina parhaan mahdollisen tuen asennukseen, käyttöönottoon ja käytön tukeen. Tekniset asiantuntijamme auttavat mielellään hyödyntämään Zaptec Go -latausaseman monia älykkäitä ominaisuuksia. Lisäksi voimme antaa vinkkejä parhaista kolmansien osapuolten sovelluksista, jotka tekevät käyttökokemuksesta vieläkin sujuvamman.

Zaptec Go -tuotesivuille

Verkkokauppaan